Leírás
Meghűlés esetén C-vitamin, vitaminpótló (áztatva). Lekvár, szörp, gyümölcsíz alapanyaga.
Az összetevők hatásai
csipkehús:
Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai
"A csipkebogyó egyike a C-vitaminban leggazdagabb és leghozzáférhetőbb drogjainknak. ... a szervezet napi magnéziumszükségletének fedezésére is jól használható, a hiánypótlásra könnyen hozzáférhető forrást jelent."
Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények
"A vadrózsa szárított áltermése, főleg a húsa gyógytea alapanyag. Jól tárolható C-vitamin- és P-vitamin (rutin) -forrás. Önállóan vagy vitaminpótló roboráló teákban fogyasztják."
Csupor Dezső, Szendrei Kámán - Gyógynövénytár-Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz
"A csipkerózsa áltermését (népies nevén a csipkebogyót) tradicionálisan megfázás, egyéb fertőzéses betegségek, gyomorsavhiány és ebből adódó emésztési panaszok, húgyúti panaszok kezelésére használják."
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Kiszerelés | 100 g |