top of page
green-creamy-shor-top-view.jpg
Kence

Tzatziki

Hozzávalók

  • 1 db kígyóuborka

  • 1 csokor kapor

  • 3 gerezd fokhagyma

  • 2 marék napraforgómag/ kesudió

  • Fél bögre növényi tej

  • 2 ek. sörélesztőpehely/ 1 probiotikum kapszula

  • 2 bio citrom leve

  • pár csepp almaecet

  • 6 ek olívaolaj

  • só, bors

Elkészítés:

  1. Egy órára beáztatjuk a napraforgó magokat.
     
  2. Lereszeljük az uborkát egy másik tálba. Apróra vágjuk a kaprot. Rászórjuk a sörélesztőpelyhet, hozzáadjuk a sót és a borsot, majd ráfacsarjuk egy kisebb szűrőn át a citromok levét.
     

  3. A megpuhult magokat lecsepegtetjük, majd a turmixba tesszük egy kis só, olívaolaj és pár csepp olívaolaj társaságában.
     

  4. Végül mindent összekeverünk.

top-view-natural-medicinal-spices-herbs.jpg
Comments

Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.
bottom of page